Neiti Kevät Paikalla kaikkina vuodenaikoina

99 problems and love is one

  • 99 problems and love is one

 

 

 

On vaikeaa olla nainen joka rakastaa rakkautta ja miehiä, mutta samalla taistelee sitä vastaan vapautensa puolesta. Yksin tanssiessa ei tarvitse pelätä astuvansa toisen varpaille. 

 

Sinkku-elämää viettäessäni olen haaveillut tummasta pitkästä miehestä ruskeineen silmineen. Olen vierittänyt kyyneleitä ja avautunut miten elämä on tarkoitettu toisen kanssa jaettavaksi. Neljä vuotta uskottelin itselleni, että Raumalainen vaaleaverikkö ajaa saman asian, sillä hän värjäsi hiuksiaan minulle uskollisesti kerran kuukaudessa tummaksi. Mutta niin se vai on, ettei hyvä persekään ole rakennettu Lindexin push up-alushousuista. Olisi ollut helpompaa ehkä tyytyä siihen mitä minulla oli, mutta sen sijaan minä keskityin olemaan täysin vastakohta siitä mitä miehet minusta milloinkin halusivat. Pintakiitureiden seurassa oli aina pakottava tarve käyttäytyä epäsoveliaasti, kun taas  renttujen kanssa rakastin olla pikkutarkka ja nipottava Rouva Viljonkka. Tämä toimintamalli johti jokaisen suhteen kariutumiseen, mutta onneksi rantavesiin kariutuessa on helppo kahlata  uusille maaperille.Kariutumisen jälkeen tirautin jälleen muutamat kyyneleet, mutta jo seuraavana päivänä istuin tinder-treffeillä ja nauraa raikasin deittini hauskoille vitseille. Joku idiootti kerran kommentoi, että voisin hillitä nauruani, sillä ikeneni näkyvät ja kuulostan hevoselta. Sen jälkeen deitin yhteystiedot löytyivät älä vastaa-listalta. Tämä sama oravanpyörä jatkui niin kauan, että aloin nukkumaan pommiin tapaamisista ja into deittailuun hiipui. 

 

Viimeisin episodi sinkku-elämästäni oli ensimmäisistä kausista poikkeava. Onnistuin samaan aikaan sössimään raha-asiat ja asettamaan itseni tilanteeseen missä minulla ei ollut asuntoa eikä työtä - kiitos sen Raumalaisen joka tuli viime hetkellä järkiinsä ja tajusi, että avoliitto tällaisen naisen kanssa ei ole mielenterveydelle hyväksi. Tinderinkin antimet oli selattu jo 162 kilometrin etäisyydeltä ja mitään mihin säärikarvani olisivat reagoineet ei vain löytynyt.Istahdin ystävättäreni kanssa kapakkaan missä oli hinkattu liian monta viikonloppua jo edellisissä jaksoissa. Kuuntelin ystäväni kertomusta uudesta miehestä ja kaikki tähän tarinaan sisällytetty kuulosti kuin elokuvasta. Huokaisin haltioissani ja katkerana kuiskasin universumille: "Nyt tännekin tätä hunajaa ja se tumma mies!". Nyt puolivuotta tämän keskustelun jälkeen on vaihdettu maata ja asetuttu kodiksi tumman ruskeasilmäisen miehen kanssa. Minä olen edelleen työtön ja pennitön. Aikani kuluksi juonin kapinallisia liikkeittä haastaakseni miestäni, mutta sekin kostautuu minulle takaisin aamuisin, sillä en edes osaa käyttää meidän kahvinkeitintä. Parempi on olla sovussa, mikäli haluaa aamukofeiinit selviytyäkseen päivästä. Joka aamu kun ei ole varaa hakea sitä aamulattea kahvilasta. Minä joka olen tottunut olemaan se holtiton ihminen hetkessä liidellen olenkin nyt se joka istuu paikallaan niin kauan että saa käskyn toimia. Toisinaan olin hyvin onnellinen ilman asuntoa, työtä ja rahaa sillä olin vapaa kaikesta. Mihinkään ei tarvinnut asettua kodiksi sillä sellaista ei ollut. Seuraavana päivänä oli mahdollisuus päätyä vaikka minne, sillä työt eivät velvoittaneet olemaan missään. Laskuja oli turha maksella, sillä rahaa ei ollut eikä tullut. Mokoma rakkaus on ainut mitä ilman en suostu elämään, sillä se ei maksa rahaa eikä sitä tarvitse säilöä missään fyysisessä paikassa! 


 

Tässä minä nyt sitten mietin että olenko rakastunut vapauteen, tummaan mieheen vai molempiin ja olen yhtä hämmentynyt kuin olin keväällä Lindexin alennusmyynneissä puristelemassa push up-alushousuja ensimmäistä kertaa elämässäni. Minulla on kuitenkin tapana aina haluta sitä mitä ei ole saatavilla, joten ennen kuolemaani aion vielä kokea miltä tuntuu kun rakkaus ja vapaus kulkevat käsikädessä. Nykyisen mieheni kanssa uskoisin tämän onnistuvan, sillä kertaakaan en ole hänen varpaitaan tallonut tanssiessa! 

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.