Neiti Kevät Paikalla kaikkina vuodenaikoina

Toi jätkä väänsi mun kättä!

  • Toi jätkä väänsi mun  kättä!

Kyllä naisena oleminen on sitten helppoa. Vaikka kerran kuussa joudumme kärsimään niin koko muun ajan meillä on uskomaton etuoikeus (tai hyväksikäytön mahdollisuus) sosiaalisissa tilanteissa verrattuna miehiin.
 

Viimeksi viihteellä käydessäni jäin seuraamaan erästä pariskuntaa. Mies käyttäytyi kuin olisi juuri voittanut jääkiekon maailmanmestaruuden - nainen sen sijaan ei ollut tainnut päästä edes perintöprinsessaksi maitotyttökisassa.


Nainen istui kansallisasennossa ja kommunikoi kännykkänsä kanssa. Välillä hän nosti katseensa ja sanoi jotain hapanta miehelle. Lopulta miehenkin vitsit alkoivat olla vähissä ja käytettävissä oli enää se repliikki jossa suhteen naispuolista osapuolta pyydetään painumaan omaan jalkoväliinsä.

 

Tämän jälkeen mies otti kännykän taskustaan ja peukalon liikkeestä päätellen alkoi uuden erehdyksen metsästys Tinder-palvelusta. Kun sanat loppuvat niin  alkaa lyöminen. Nainen löi ja mies esti sen tarttumalla lyöjän ranteeseen. Ja kun lyöminen loppuu niin sanat jatkavat: ”Toi jätkä väänsi mun kättä!”

 

Kolmessa sekunnissa koko baarin sosiaalisesti vastuullisessa humalan vaiheessa olevien kodinturvajoukkojen miehet olivat selvittämässä tilannetta. Paikan päällä käydyssä pikaoikeudenkäynnissä mies todetiin syylliseksi ja poistettiin anniskelualueelta mustapaitaisen ohranan toimesta. Naisen venähtäneelle ranteelle annetiin ensiapu ja joku Kiitos-hupparinen kaljupää tarjosi lohtusidukan.
 

Minä jäin miettimään, että mikähän välikohtauksen lopputulos olisi ollut jos sen kohtalokkaan, kädenvääntämistä koskevan repliikin huutaja olisikin ollut mies?

 

Tälläkin insidentillä oli toki onnellinen loppu: tuntia myöhemmin pelastettu neito pystyi jo ottamaan selfieitä venähtäneellä kädellään ja baarin miehet saivat toteuttaa suojeluviettiään turvatuissa olosuhteissa ilman mitään todellista riskiä.
 

Entä mikä on tarinan opetus? No ehkä se, että jos olet mies ja sinulle käy usein samalla tavalla kuin yllämainitulle kaverille, niin kannattaa harkita sukupuolenvaihdosta; ei ne menkat oikeasti ole niin paha juttu kuin annetaan ymmärtää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ihmettelen, ettei tätä ole vielä useampi suositellut.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Aika usein kierukka estää kuukautiset. Miehenkin kannalta mukava. Ei tarvitse vaippaliinojen kanssa sählätä.